Fönsterputs stockholm

Tips vid Fönsterputs

Proffsig fönsterputs i Stockholm – Effektivt & prisvärt

Är dina fönster i behov av en rejäl rengöring, men du drar dig för att göra det själv? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Fönsterputs Stockholm. Vi är en professionell fönsterputsfirma verksamma i Stockholms stad med omnejd, med lång erfarenhet och hög kompetens när det gäller just fönsterputsning. Till oss kan du vända dig när dina fönster – vare sig du har ett hus eller en lägenhet i Stockholm – behöver en uppfräschning med fönsterputs. Vi utför jobbet snabbt, effektivt och noggrant så att du kan få njuta av såväl skinande rena fönster, som tid över till annat.

Varför ta hjälp med fönsterputs i Stockholm?

Det korta och enkla svaret är att det dels besparar dig tid, men också att du kan vara säker på att verkligen få ett riktigt bra resultat.

Rena fönster gör större skillnad för det generella intrycket av ett hem än vad man ofta tänker på – men att putsa dem kan faktiskt vara svårare än det ser ut. Åtminstone om man vill ha ett resultat utan ränder från fönsterskrapan eller ludd från någon trasa.

Fönsterputsning tar tid och kräver såväl en bra teknik, som bra rengöringsmedel och redskap anpassade för just fönsterputsning. Fönster är svårare att rengöra än ytor som inte är genomskinliga. Torkar du av en bänkyta eller skurar ett golv syns det inte om det blir någon rand av rengöringsmedel eller om du skulle råka en missa en fläck – men fönster är betydligt mindre förlåtande.

Tar du hjälp av oss på Fönsterputs Stockholm behöver du inte själv lägga tid på att införskaffa redskap och rengöringsmedel eller att utföra själva jobbet. Det tar vi hand om. Vidare det spelar ingen roll om du behöver hjälp med fönsterputs någonstans i centrala Stockholm eller en bit utanför tullarna – vi tar oss an uppdrag i hela stan.

Hur mycket kostar en fönsterputs i Stockholm?

Priset för en leja in professionell fönsterputs i Stockholm varierar utifrån en del förutsättningar.

När vi på Fönsterputs Stockholm tar fram ett prisförslag till våra kunder räknar vi bland annat utifrån dessa faktorer:

  • Antal fönster som ska putsas
  • Typ av fönster – 1-glas, 2-glas eller 3-glas
  • Framkörningsavgift
  • Antal våningar (vid lägenhet eller villa i flera plan)

När du skickar in en bokningsförfrågan till oss för Fönsterputs i Stockholm får du lämna uppgifter om vilken typ av fönster det rör sig om, hur många fönster det är som ska putsas, var i Stockholm din bostad ligger samt om det är något särskilt vi behöver känna till. Det kan till exempel vara om det är väldigt gamla fönster som behöver behandlas extra varsamt, eller om det är mycket länge sedan de putsades sist och att de därför är väldigt smutsiga.

Ju mer specifika uppgifter du kan lämna i samband med din bokningsförfrågan, desto lättare blir det för oss på Fönsterputs Stockholm att räkna fram och presentera ett rimligt prisförslag.

Väljer du att acceptera prisförslaget bokar vi tillsammans in ett datum som passar bra för dig.

Vi på Fönsterputs Stockholm önskar dig välkommen till oss!